Rabobanken

Sinds 2011 wordt Day for Change financieel ondersteund door de Rabobank Foundation en diverse lokale Rabobanken.

De betekenis van geld

De Rabobank Foundation, de lokale Rabobanken en Day for Change delen de ambitie om jongeren bewust te maken van het feit dat geld iets kan betekenen. De inzet is jongeren te helpen in hun ontwikkeling naar ondernemerschap en wereldburgerschap.

Missie

De missie van Stichting Day for Change sluit goed aan bij de coöperatieve waarden van de Rabobank. Uitgaande van de coöperatieve identiteit toont de bank door middel van deze samenwerking dat zij actief invulling wenst te geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid. De Rabobank geeft handen en voeten geeft aan de relatie met jongeren en vraagt aandacht voor de ontwikkeling van het maatschappelijk bewustzijn van jongeren en voor hun toekomst (ondernemerschap).

Partnership

Het partnership richt zich op het aanbieden van de Day for Change Actie aan leerlingen in de onderbouw van alle middelbare scholen en/of de bovenbouw van het basisonderwijs in het werkgebied van de betreffende bank en het ondersteunen van projecten in ontwikkelingslanden van de Rabobank Foundation.

Schooljaar 2017-2018 werkt Day for Change samen met: RB_logo_cmyk

Het Haringvliet
Ridderkerk Midden-IJsselmonde
Rijk van Nijmegen
Maastricht en omstreken
Alkmaar en omstreken
Amsterdam
IJsseldelta
Kop van Noord-Holland
Twente Oost
Gelderse Vallei
Sneek-ZuidwestFriesland
Assen en Noord-Drenthe
Meppel-Staphorst-Steenwijkerland
Stad en Midden Groningen
Drentse Land
Salland
Oss Bernheze
Regio Schiphol
Noord- en West Twente
Maastricht en omstreken
Noord Oost Achterhoek

 

In de werkgebieden van deze lokale Rabobanken worden de kosten voor uitvoering van de Day for Change Actie door de bank gesponsord.

Interesse?

Heeft u ook interesse om Day for Change te steunen in een uniek samenwerkingsverband? Neem dan contact op met ons op. We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Zien hoe dat in de praktijk werkt? Bekijk onderstaande video.

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief