Praktische informatie

Doe mee!

Wil je met jouw school/klas deelnemen aan Day for Change, vul dan het inschrijfformulier op de site in. Wij nemen contact op voor het maken van de planning en afstemming over de kosten voor de eventuele gastlessen e.d.

Voor het aanvragen van losse gastlessen en workshops kan je ons mailen. Geef in de mail aan naar welke gastles jouw interesse uit gaat, voor welk niveau en hoeveel leerlingen. Vergeet niet om de naam van de school en jullie locatie te vermelden.

Wil je meer weten voordat je je inschrijft? Neem dan contact met ons op.

Kosten schooljaar 2022-2023

Het inschrijftarief voor de Day for Change Actie bedraagt:

  • € 85,- voor scholen in het voortgezet onderwijs (per deelnemend leerjaar en/of niveau)
  • € 50,- voor scholen in het basisonderwijs.

De kosten voor het lesmateriaal bedragen:

  • € 3,- per leerling voor het digitale lesmateriaal, bij zelfstandige deelname inclusief toegang tot de video gastlessen
  • Scholen die gastlessen afnemen met onze gastdocenten krijgen een korting op de werkboeken voor de leerlingen en betalen € 2,50 voor het digitale werkboek.

Na inschrijving en betaling van het inschrijfgeld en het lesmateriaal ontvang je de handleiding voor leerkrachten/docenten en de werkboeken voor de leerlingen.

Een preview van het lesmateriaal is beschikbaar op deze website.

Inzet gastdocenten Day for Change

Onze ervaren gastdocenten komen graag naar de school voor het verzorgen van gastlessen, het beoordelen van de bedrijfsplannen of een feestelijke afsluiting.

  • Per gastles mogen maximaal 40 leerlingen tegelijkertijd deelnemen. Wij werken bij voorkeur met groepen van circa 25 leerlingen.
  • We maken altijd een offerte op maat, zodat jullie wensen en budget op elkaar aansluiten. In de offerte worden de kosten voor de gastlessen, organisatie- en reiskosten opgenomen. Neem contact op met jouw regiocoördinator of het kantoor van Day for Change voor een indicatie van de kosten voor jouw school.

Partners

In verschillende regio’s werken wij samen met partners die zowel financieel als inhoudelijk betrokken zijn. Hoe leuk is het als iemand uit het bedrijfsleven meekijkt als de leerlingen hun plannen pitchen? Ook als de kosten een probleem vormen kan een partner een uitkomst zijn. We gaan graag samen op zoek naar een partner in jouw regio!

Rabobank

Day for Change werkt op dit moment vooral samen met de Rabobank en doet dat al in 30 werkgebieden in Nederland. Dankzij de ondersteuning van de lokale Rabobank kunnen scholen in deze regio’s vrijwel kosteloos deelnemen aan de Day for Change Actie en gebruik maken van een ruim aanbod aan gastlessen. Informeer of jouw school gevestigd is in het werkgebied van een Rabobank waar Day for Change mee samenwerkt.

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief