Steun ons!

Day for Change kan haar doelstellingen niet bereiken zonder steun van derden. Sinds haar oprichting heeft Day for Change zich kunnen ontwikkelen dankzij de samenwerking met verschillende organisaties. Zowel op het gebied van onderwijs als op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. 

Voorop staan natuurlijk alle scholen en leerlingen die deelnemen aan de Day for Change Actie. Zij zijn de belangrijkste partners van Day for Change.  Zij laten zien hoe ver een klein beetje geld kan gaan met een gezonde dosis creativiteit en duurzaam ondernemerschap.

Handen uit de mouwen voor ondernemerschap hier en daar

Ook zin om creativiteit en ondernemerschap in te zetten voor Day for Change? Wij zijn altijd op zoek naar particulieren en partijen in het maatschappelijke, commerciële- en mediaveld die graag de handen uit de mouwen steken voor duurzaam ondernemerschap hier én daar. Hiervoor zijn verschillende partnerships mogelijk. Kijk voor meer informatie en inspiratie bij Bedrijven of Rabobanken. Gewoon doneren mag natuurlijk ook. Alle kleine beetjes helpen. Dus ook jouw donatie kan een groot verschil maken.

Partnership op maat

Een partnership op maat is natuurlijk ook altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ambassadeur of gastdocent worden

We zijn ook regelmatig op zoek naar mensen die het leuk vinden om Day for Change te vertegenwoordigen op scholen, onderwijsbeurzen en netwerkbijeenkomsten. Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor een ondernemende organisatie? We horen graag van je!

CBF Erkend Goed Doel

Day for Change is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan  strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over Erkende Goede Doelen en gerust geven? Kijk op geefgerust.nl

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief