Vacatures nieuwe bestuursleden

29 mei, 2019

Day for Change zoekt met ingang van schooljaar 2019-2020 nieuwe bestuurders om het stichtingsbestuur te versterken.

Na ruim 8 jaar nemen de huidige voorzitter Jan van Teeffelen en penningmeester Ed den Besten afscheid van Day for Change. Elisabeth Rijpkema, de huidige secretaris, zal de voorzittershamer van Jan van Teeffelen overnemen. Het afgelopen jaar werkten we met een klein 3-koppig bestuur, maar dit willen we graag uitbreiden naar volle sterkte. Daarom zoeken we niet alleen een nieuwe penningmeester en secretaris, maar ook 2 enthousiaste algemene bestuursleden. 

Day for Change

Day for Change zet zich in voor een rechtvaardig economisch systeem, toegankelijk voor iedereen, goed voor mens, dier en de planeet, door wereldwijd duurzaam ondernemerschap te stimuleren. In onze projecten, gericht op kinderen en jongeren van 10 tot 24 jaar, staan duurzaam ondernemerschap en wereldburgerschap centraal. We dagen kinderen en jongeren uit om over de grenzen van de eigen leefomgeving te kijken. Deelnemers worden zich bewust van de overeenkomsten en verschillen tussen hun eigen leven en dat van mensen op andere plekken op onze mooie aarde. Ze beseffen zich dat de keuzes die zij maken effect hebben op het leven van anderen. Met Day for Change leren Nederlandse kinderen en jongeren over wereldwijde (armoede)problematiek, over de relatieve waarde van geld, over wat echt van waarde is, maar vooral over duurzaam ondernemerschap.

Reageer

Ben jij iemand of ken jij iemand die een bijdrage wil leveren aan de doelstellingen van Day for Change? Heb je hart voor duurzaam ondernemen en ben je maatschappelijk betrokken? Reageer dan op een van deze vacatures.

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief