“Dit moeten we zeker volgend jaar weer doen, meneer Sluis!”

13 maart, 2019

“Dit is veel leuker dan saaie lessen en toetsen”. Eén van de leerlingen van het Dr. Nassau College in Gieten neemt het woord bij de uitreiking van de opbrengst van de Day for Change actie. Nadat hij en zijn “collega-ondernemer” hebben uitgelegd hoe ze deze actie hebben beleefd wordt het podium vrijgemaakt voor een dansteam van de school. Zij laten met een spectaculaire show zien dat ze niet voor niets meedoen aan de regionale voorronde van Olympic Moves, de grootste nationale scholieren sportcompetitie van Nederland.

Het is volle bak bij de afsluiting van het project. De organisatie heeft een volledig programma gemaakt, compleet met ceremoniemeester, dansshow en toespraken van de schooldirectie, Day for Change en de Rabobank. Deze hadden nog een leuke verrassing voor het ondernemersteam met de hoogste opbrengst en de leerlingen die zo stoer waren om het ondernemerservaring voor de groep te vertellen.

Overhandigen Cheque

De middag werd afgesloten met het overhandigen van de cheque aan Day for Change. De opbrengst, ruim €500, gaat naar een groep ondernemende vrouwen in India. Zij krijgen van Day for Change een lening om hun bedrijf te laten groeien.

image2

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief