Microkrediet onderneming van het jaar: de finalisten zijn bekend!

5 juni, 2018

Wie wordt er dit jaar de beste microkrediet onderneming van het jaar?

Het komt steeds dichterbij: de ontknoping van de Day for Change verkiezing 2017 – 2018! Vorig jaar ging de eretitel met 727 stemmen naar de ondernemers van de Day for Dinnershow. Zij organiseerde voor Day for Change een succesvolle avond met life entertainment en een lopend buffet!

Microkrediet onderneming van het jaar 2017 – 2018Microkrediet onderneming van het jaar 2016-2017

Door heel Nederland hebben bijna 6000 leerlingen zich dit jaar weer ingezet voor Day for Change. Zij maakten allemaal kans op de titel: ‘Microkrediet onderneming van het jaar 2017 – 2018’, een Wasteboard en een mooi cadeaupakket van Return to Sender! Veertig groepjes zijn dit jaar zo dapper geweest om zich op te geven voor de verkiezing dit jaar. Vorige week was de moeilijke taak aan de jury om uit deze veertig inschrijvingen drie ondernemingen te kiezen die door gingen naar de finale. Het was niet makkelijk om uit alle inschrijvingen een top drie te maken maar het is ze toch gelukt!

De finalisten

De finalisten voor de day for Change Verkiezing 2017-2018 zijn:

– JamkaVlog van het Citaverde College in Nederweert

– Dandelion D.M.A. van het Dominicus College in Nijmegen

– Musje komt zo van het Gymnasium Celeanum in Zwolle

Deze week krijgen de drie finalisten de tijd om een promotiefilmpje te maken over hun bedrijf. In deze filmpjes vertellen de jonge ondernemers waarom zij de Day for Change verkiezing moeten winnen dit jaar! Deze filmpjes komen begin volgende week op onze website en facebook pagina te staan en worden rondgestuurd naar ons netwerk. Op dat moment kan het publiek stemmen.

Het lot van de bedrijfjes ligt dus uiteindelijk in de handen van het publiek…

Ook jouw stem telt mee! Houdt onze website in de gaten en beslis mee over wie er zichzelf DE microkrediet-ondernemers van het jaar 2018 mogen noemen!

 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief