En de winnaars van de Day for Change verkiezing 2018 zijn…

19 juni, 2018

Vandaag is het zo ver. De winnaars van de Day for Change Verkiezing 2018 zijn bekend.

Afgelopen week mocht het publiek stemmen op hun favoriete bedrijfje. Dat is dan ook flink gebeurd. Er is heel erg veel gestemd en alle finalisten hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Het was tot op het laatste moment spannend, maar uiteindelijk kunnen we nu onthullen wie dé microkrediet-ondernemers van het jaar 2018 zijn geworden:

Logo musje komt zo

De oprichters van het bedrijf Musje komt zo van het Gymnasium Celeanum in Zwolle hebben de Day for Change Verkiezing 2018 gewonnen!!

VAN HARTE GEFELICITEERD Minke, Liselotte, Mick, Sophie en Mariëlle!

Voor wie het leuke promotiefilmpje niet gezien heeft: Musje Komt Zo verkocht vogelvoederhuisje. Doordat ze veel materialen gesponsord hadden gekregen hoefden ze voor het maken van dertig vogelvoederhuisje slechts 21,50 euro te investeren. Ze verkochten de huisjes vervolgens voor 9 euro per stuk, tel uit je winst! Naast dat het slimme ondernemers zijn hebben ze bij het maken van hun product ook nog aan het milieu gedacht (de Planet van People, Profit, Planet). De vogelvoederhuisje zijn gemaakt van gerecyclede wijnflessen en resthout. We zijn hartstikke trots op deze jonge talenten en komen snel langs om de hoofdprijs en de wisselbeker uit te reiken!

Musje komt zo

Ook de ondernemers van Jamka Vlog en Dandelion D.M.A. willen we nogmaals van hartelijk bedanken voor hun inschrijving en inzet. Het was een spannende strijd en jullie zijn terecht de nummer 2 en 3 van het land. Ook een prestatie om heel trots op te zijn!

Hiernaast willen we alle andere jonge ondernemers bedanken die aan de Day for Change Actie hebben deelgenomen dit jaar. Wij vinden het geweldig dat jullie je allemaal zo hard hebben gewerkt voor Day for Change. Dankzij jullie bijdragen kunnen dit jaar weer heel veel mooie projecten steunen!

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief