De finalisten zijn bekend!

21 juni, 2021

De vakjury heeft de TOP 3 gekozen.

Afgelopen week hebben de juryleden alle inzendingen doorgelezen, websites en sociale media-accounts bezocht en filmpjes bekeken. Ze hebben de inzendingen beoordeeld op: duurzaamheid, winst, creativiteit/ originaliteit, initiatief, samenwerking en doorzettingsvermogen. Per categorie konden de jonge ondernemers punten verdienen.

De vakjury

De vakjury bestaat dit jaar uit Sophie Horstink (jonge ondernemer, aangesloten bij de Ondernemende Helden Academie), Ruud van Soelen (senior beleidsmedewerker Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij de Sociaal Economische Raad (SER) en bestuurslid Day for Change), Saskia Neven (adviseur marketing en communicatie bij Rabobank De Kempen), en Timo Verbruggen (vlogger en jonge ondernemer).

Nek aan nek race

De juryleden waren het niet altijd met elkaar eens. Uiteindelijk zijn alle punten bij elkaar opgeteld. Het was een nek aan nek race. Welke jonge duurzame ondernemers zijn nog in de race voor de titel ‘Day for Changemaker van het Jaar’ en de mooie hoofdprijs van € 400,-?

De finalisten van het VMBO zijn:

(in willekeurige volgorde)

  • J & R Hout Service – Petrus Canisius College – Alkmaar
  • Cookie Lovers – Koningin Wilhelmina College – Culemborg
  • CM Tulpen – Petrus Canisius College – Alkmaar

De Finalisten van HAVO/ VWO zijn:

(in willekeurige volgorde)

GEFELICITEERD ALLEMAAL!!!

De finalisten krijgen een week de tijd om een leuk promotiefilmpje te maken. Deze filmpjes komen vanaf donderdag 1 juli op onze website te staan. Vanaf dat moment kan het publiek stemmen.

Stemmen

Ook jij kunt stemmen vanaf donderdag 1 juli! Ga naar: https://dayforchange.nl/, bekijk de filmpjes en breng je stem uit via het stemformulier.

Op 5 juli is bekend wie zichzelf dé Day for Changemakers van 2020 – 2021 mogen noemen!

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief