Vacature stagiair online-marketing/online-campaining

16 december, 2021

Voor stichting Day for Change zoeken we een stagiair online campaigning die wil bijdragen om onze doelstellingen te realiseren. Interesse? We horen graag van je.

Op korte termijn zoekt Day for Change een stagiair online-campaigning

Periode

Februari 2022 t/m juli 2022

Wie zoeken we?

 • 3e,4e jaars student HBO (commerciële economie, communicatie of vergelijkbare opleiding)
 • Ervaring in het opzetten en beheren van online-campagnes
 • Specifieke ervaring met social-advertising, influencer-marketing, SEO/SEA en Google Analytics
 • Resultaatgedrevenheid en connectie met de promotie/verkoop van een zinvol product
 • Ervaring met e-commerce
 • Werkt zelfstandig en is een team-player
 • Interesse in werken voor een non-profit organisatie
 • Affiniteit met de doelstellingen van stichting Day for Change

Wat ga jij doen?

 • Je wordt onderdeel van het team
 • Onderzoek naar hoe leerkrachten (Primair Onderwijs) en docenten (Voortgezet Onderwijs en MBO: economie, aardrijkskunde en maatschappijleer) online te bereiken zijn
 • Opzetten van online promoties bij scholen o.a. via social-ads campagnes
 • Onderzoek naar en evt. opzetten influencer-marketing
 • Analyse en optimalisatie van huidige marketing-campagnes
 • Content ontwikkeling voor website en socials

Wat bieden wij?

Wij bieden een inspirerende, zinvolle stage met ondersteuning vanuit de organisatie met betrokken, enthousiaste team- en bestuursleden in een dynamische en ondernemende werkomgeving. Day for Change houdt geen kantoor; je werkt vanaf je eigen werkplek, maar je kunt regelmatig aanschuiven bij een van de team- en/of bestuursleden (Randstad en centraal in het land) om te sparren en te overleggen.

We bieden een standaard stagevergoeding en vergoeden eventueel gemaakte onkosten en reiskosten.   

Reageren

Interesse in deze stage? Stuur dan direct een mailtje met jouw motivatie naar: babette@dayforchange.nl
Meer informatie? Kijk op onze website: www.dayforchange.nl of bel naar 06 12506255 (Babette Anhalt).

Missie/visie

Day for Change zet zich in voor een rechtvaardig economisch systeem, toegankelijk voor iedereen, goed voor mens, dier en de planeet. Ons belangrijkste actiemiddel is de Day for Change Actie, een educatieproject voor basis- en voortgezet onderwijs waarbij kinderen en jongeren leren ondernemen met een microkrediet. De winst die zij maken ten goede komt aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. Zo snijdt het mes aan twee kanten. De kern van de Day for Change Actie is eenvoudig. Leerlingen ontvangen van Day for Change een eigen microkrediet, echt geld, waarmee ze mogen gaan ondernemen. We dagen leerlingen uit om over grenzen van de eigen leefomgeving te kijken. Zij worden zich bewust van de overeenkomsten en verschillen en beseffen zich dat de keuzes die zij maken effect hebben op de rest van de wereld. Met Day for Change leren Nederlandse kinderen en jongeren over wereldwijde (armoede)problematiek, over de relatieve waarde van geld maar vooral over duurzaam ondernemerschap. 

Door ondernemerschapsonderwijs aan te bieden in de context van internationale economische ontwikkeling, leren kinderen en jongeren dat zij een bijdrage kunnen leveren aan een positieve verandering in de samenleving. Zo draagt Day for Change bij aan de vorming van een generatie ondernemende wereldburgers die in staat zijn om kansen te grijpen, zowel in relatie tot het verwerven van een eigen inkomen als in relatie tot het bereiken van sociale verandering.

Organisatie

De dagelijkse leiding is in handen van de directeur van de stichting. De directeur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van strategie, beleid, financiën, fondsenwerving, communicatie en de aansturing van het team.  Day for Change is een landelijke organisatie die regionaal activiteiten ontwikkeld. De afgelopen jaren is een netwerk opgebouwd van regiocoördinatoren (freelance) en een wisselend aantal gastdocenten (freelance) door heel Nederland. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitrol en uitvoering van de Day for Change Actie in een specifiek werkgebied. 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief