Stem nu op je favoriete onderneming!

27 juni, 2016

Het komt steeds dichterbij: de ontknoping van de Day for Change verkiezing 2015 – 2016! En voor de finale willen we graag jouw hulp inroepen.

Door heel Nederland hebben bijna 6000 leerlingen zich dit jaar weer ingezet voor Day for Change. Zij maakten allemaal kans op de titel: ‘Microkrediet onderneming van het jaar 2015 – 2016’ en mooie prijzen zoals een kijkje achter de schermen in de chocoladefabriek van de Chocolatemakers, met hun bedrijf een middag springen bij Jumpsquare, naar het NEMO Science Museum of een bezoek met de hele klas aan BODY WORLDS Nederland!

Vijftig groepjes zijn zo dapper geweest om zich op te geven voor de verkiezing. Vorige week was de moeilijke taak aan de creatieve en deskundige jury om uit deze vijftig inschrijvingen drie ondernemingen van het primair onderwijs en drie ondernemingen van het voortgezet onderwijs te kiezen die door gingen naar de finale.

Day for Change is deze week bij alle finalisten langs geweest om een filmpje te maken van de ondernemers. In deze filmpjes vertellen de jonge ondernemers waarom zij de Day for Change verkiezing moeten winnen dit jaar!

Nu ligt het lot van de genomineerde in de handen van het publiek….

We willen jou graag uitnodigen om te stemmen op het leukste, mooiste, meest bijzondere of winstgevende bedrijf!

Bekijk de filmpjes hieronder en stem voor het primair onderwijs via: het stemformulier primair onderwijs

Hobby Lobby (knustelpakketen)
Made by Veertje (pannenlappen, onderzetters, armbandjes en oorbellen)
Verwenshop (verwenpakketten en kopjes met kaars)

Bekijk de filmpjes hieronder en stem voor het voortgezet onderwijs via: het stemformulier voortgezet onderwijs

Ontbijtservice breakfeest (ontbijtpakketten) *https://www.facebook.com/ontbijtservicebreakfeest/?fref=tof
Crème blanche (zelfgemaakte huid crème) *https://www.facebook.com/Cr%C3%A8me-Blanche-1666536026954341/?fref=ts
ReBlik (wij verzamelden blikjes op straat en gaven hen een ‘nieuw leven’) *https://www.facebook.com/ReBlik-875949599191411/

Stemmen kan vanaf vandaag tot maandag 4 juli om 12.00u. Op 4 juli wordt ook bekend wie de winnaar gaat worden van deze verkiezing…

Alvast bedankt voor het geven van je mening en het steunen van de ondernemers!

Day for Change is voor de organisatie van de verkiezing afhankelijk van sponsoren. Gelukkig heeft een groot aantal organisaties en ondernemingen toegezegd om de verkiezing te sponsoren! De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door: De Chocolatemakers, NEMO Science Museum, De Pannenkoekenboot, het Watermuseum, Jumpsquare, Body Worlds Nederland en Trendy Speelgoed.
De muziek van alle filmpjes is afkomstig van Josh Woodward

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief