Stem nu op de Microkrediet Ondernemer van het jaar 2018

11 juni, 2018


Terwijl onze finalisten druk bezig zijn om de titel Microkrediet ondernemer van het jaar 2018 te bemachtigen, won Day for Change vorige week de nationale voorronde voor de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) 2018.

Stem mee! Wie wordt microkrediet ondernemer van het jaar 2018.

Afgelopen week hebben de drie finalisten van de Day for Change verkiezing hard gewerkt om hun promotiefilmpjes te maken. Nu willen we graag jouw hulp inroepen om te stemmen.

Door de vakjury zijn zij al uitgeroepen tot de top drie van Nederland. Om de titel “Microkrediet ondernemer van het jaar 2018” te verdienen moeten zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen.

De finalisten zijn:

Hoe kun je stemmen?

  1. bekijk de filmpjes waarin de finalisten vertellen waarom hun bedrijf moet winnen
  2. breng je stem uit op onderstaande link

Stem hier!

Stemmen kan tot maandag 18 juni. Op dinsdag 19 juni wordt bekend wie de winnaar wordt en wie zichzelf Microkrediet ondernemers van 2018 mogen noemen.

Day for Change naar de Europese finale van EEPA 2018

Day for Change en HAS Food Experience vertegenwoordigen Nederland tijdens de Europese finale van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) 2018. In november nemen wij het op tegen de meest originele en succesvolle initiatieven van overheden en publiek-private partnerschappen uit de hele EU.

Op 6 juni vond op het Ondernemersplein in Rotterdam de Nederlandse voorronde plaats van deze Europese Awards bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. Vijf projecten presenteerden hun initiatief voor de jury. Na een spannend beraad kwamen Has Food Experience en Day for Change als winnaars uit de bus.

EEPA

Innovatie stimuleren en belonen

Doel van de EEPA-Awards is het stimuleren van innovatie in Europa en het identificeren en belonen van initiatieven die ondernemerschap bevorderen. De Awards zijn bestemd voor (decentrale) overheden, kennisinstellingen, scholen, publiek-private samenwerkingsverbanden, die met creatieve en inspirerende projecten ondernemerschap stimuleren. De Europese Commissie organiseert de Awards al ruim 10 jaar.

De jury

De jury bestond uit Pieter Waasdorp, manager Ondernemerschap van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Toon Buddingh, incubator-ondernemer en Thomas Blekman, expert Corporate Effectuation & Strategy.
Juryvoorzitter Pieter Waasdorp: “We hebben deze 2 projecten genomineerd, omdat ze niet alleen creatief en inspirerend zijn maar ook een maatschappelijk impact hebben: Day for Change brengt kinderen niet alleen ondernemerschapsvaardigheden bij, maar geeft ze ook een ethisch kompas mee door de inclusive finance projecten.

Geïnteresseerd?

Ook weten of de Day for Change actie iets voor jou is? Maak dan een kosteloos adviesafspraak. Een van onze medewerkers staat je graag te woord. Maak een afspraak in onze online agenda op een dag en tijd die jou het beste uitkomt.

Maak hier een afspraak!

 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief