Ondernemersmarkt op het Van Lodenstein College

3 april, 2017

31 maart: Day for Change in Barneveld!  Bloemstukken verkopen

Vrijdag 31 maart was een spannende dag op het Van Lodenstein College. Leerlingen uit de 2e klas basis/kader van het VMBO (locaties Hoevelaken en Barneveld) mochten na weken van voorbereiding op de Micromarkt hun producten verkopen. En dat was een daverend succes!

Tussen 15:30 en 20:30 trokken honderden bezoekers langs de mooi ingerichte stands. Allerlei lekkers werd met groot enthousiasme verkocht: van puddingbroodjes tot haring, ijsjes, smoothies en er was zelfs heuse snackbar. Maar ook andere creatieve bedrijfjes deden goede zaken: met zelfgemaakte bloemstukken, woonaccessoires of een autowrak dat met verf bespoten mocht worden. Met echte kassa’s was het goed zakendoen. En de opbrengst? Die volgt binnenkort. Zeker is dat de jonge ondernemers van het Van Lodenstein dit jaar voor de 8e maal een indrukwekkende winst hebben geboekt.

Veel klanten op de Micromarkt in Barneveld

Maar het belangrijkste resultaat: voor de leerlingen was het een onvergetelijke ervaring. Met hoogte- én dieptepunten, want ondernemen betekent ook leren omgaan met tegenslagen, samenwerken en doorzetten. En dát hebben de leerlingen van het Van Lodenstein zeker gedaan!

De Day for Change Actie op het Van Lodenstein College wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de Rabobank Gelderse Vallei.

Auto spuiten

Heerlijke koeken

Micromarkt

 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief