Leren voor een Duurzame Toekomst

18 mei, 2021

Sociale betrokkenheid, economische voorspoed, een schoon milieu en ruimte voor de natuur stonden centraal tijdens het jubileumcongres van de Duurzame PABO. Met ruim 180 digitale deelnemers was het congres een groot succes!

Workshop

Day for Change was uitgenodigd om een workshop te geven over duurzaam ondernemen en wereldburgerschap in de praktijk. Dit hebben we natuurlijk met veel plezier gedaan. Met een gevarieerde groep van docenten, pabo studenten, duurzame ondernemers en andere geïnteresseerden spraken we over het belang van wereldburgerschap en duurzaam ondernemerschap in het onderwijs. Hierna hebben we de opzet van de Day for Change Actie gedeeld aan de hand van een aantal vragen en mooie praktijkvoorbeelden.

Terugkijken

Hopelijk hebben we de deelnemers kunnen inspireren om zelf ook aan de slag te gaan met duurzaam ondernemen en wereldburgerschap. De workshop is hieronder terug te kijken:  

De Duurzame Pabo

De Duurzame PABO zet zich al meer dan 15 jaar in voor Leren voor een Duurzame Toekomst. Het is een netwerk van pabo’s en basisscholen dat actief werkt aan duurzame ontwikkeling in het (bestaande) onderwijs en de organisatie van pabo’s en basisscholen.

Een mooie partij om mee samen te werken!

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief