Jong20: hét event voor jong talent!

2 maart, 2020

#Jong20 is gestart. Met het Day for Change lesprogramma stimuleren Rabobank West-Friesland en Day for Change ondernemerschap bij leerlingen op middelbare scholen in West-Friesland.

 

 

 

 

Met een microkrediet leren jongeren ondernemen. Gastlessen worden verzorgd door Rabobank- , Day for Change medewerkers en ondernemers uit de regio. De grote finale is op 7 april 2020 in theater Het Park in Hoorn.

Ruim 500 leerlingen

Ook dit jaar doen er weer ruim 500 leerlingen mee van middelbare scholen uit de regio. De eerste lessen zijn inmiddels gestart. Naast het RSG Enkhuizen zijn ook de leerlingen van het Clusius College in Grootebroek, Atlas College SG De Dijk in Medemblik, Atlas College SG Newton, Horizon College Hoorn, het Tabor College d’Ampte en Tabor College Oscar Romero in Hoorn al in de weer met duurzaam ondernemen.

Finale tickets

Op het RSG Enkhuizen en het SG Newton zijn de eerste finale tickets al uitgereikt. Zo stimuleren we samen ondernemerschap in West-Friesland.

Komt allen!

Op 7 april weten we wie de Junior Ondernemer van West-Friesland is. Tijdens de finale van Jong20 strijden bovenstaande scholen met en tegen elkaar. Het beloofd een mooie avond te worden met uitreiking van de prijzen, interviews met jonge talentvolle ondernemers uit de regio en de nodige show en spektakel. Komt allen!

Datum: 7 april 2020
Tijd: inloop 19:00 uur, start zaalprogramma 20:00 uur, einde rond 21.30 uur
Locatie: schouwburg Het Park, Westerdijk 4, Hoorn
Entree: GRATIS

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief