En de winnaars zijn…

26 oktober, 2016

Vandaag is het zo ver. De winnaars van de Day for Change Verkiezing 2016 zijn bekend. Het gaat om één winnaar uit het primair onderwijs en één winnaar uit het voortgezet onderwijs.

Afgelopen week mocht het publiek om te stemmen op hun favoriete bedrijfje. Dat is dan ook flink gebeurd. Er is heel erg veel gestemd en iedereen die in de running was heeft hun best gedaan om zoveel mogelijk stemmen binnen te krijgen. Het was tot op het laatste moment spannend, maar uiteindelijk kunnen we nu onthullen wie dé microkrediet ondernemers van het jaar 2016 zijn geworden!

De winnaar van het primair onderwijs is geworden:
HOBBY LOBBY!!

Daarmee komen VerwenShop en Made by Veertjeop de tweede en derde plaats te staan. Iedereen heeft echt keihard zijn best gedaan en gelukkig hebben we ook voor deze finalisten een leuke prijs!

De winnaar van het voortgezet onderwijs is geworden:
ONTBIJTSERVICE BREAKFEEST!!

Creme Blanche en Re-Blik zijn op de tweede en derde plaats beland.

VAN HARTE GEFELICITEERD ALLEMAAL! We komen week langs om de wisselbeker uit te reiken!

Met dit mooie einde, willen wij iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan de Day for Change Actie dit jaar. Wij vinden het geweldig dat jullie je allemaal zo hard hebben ingezet voor Day for Change en de cacaoboeren in Peru en wensen jullie alvast een hele fijne zomer vakantie.

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief