Benefietavond Willem Lodewijk Gymnasium in Groningen

5 november, 2018

Al jaren doet het Willem Lodewijk Gymnasium in Groningen mee aan Day for Change. Sinds een aantal jaren organiseren ze tijdens de Day for Change actie een Benefietavond. Op de Benefietavond presenteren en verkopen de leerlingen hun producten en diensten aan hun ouders en andere belangstellenden.

Creatieve ideeën

Afgelopen vrijdag was de benefietavond van dit jaar. Er waren hele creatieve ideeën dit jaar. Zo maakten de meiden van FanTasTisch, mooie bedrukte tassen, werden er flessen gerecycled. Ook waren er de Scrunchies van het bedrijf FairyTail. Scrunchies zijn elastiekjes voor je haar, gemaakt van oude stoffen. Heel erg retro! Een andere groep bedacht een originele manier voor de adventkalender. Allemaal kadootjes aan een kledinghanger. Er werden truien verkocht met het logo van het Willem Lodwijk Gymnasium en er werd een escape room georganiseerd.

FanTasTisch   recycle flesScrunchies

 

 

 

Natuurlijk was er ook van allerlei lekkers gemaakt door de leerlingen om te verkopen zoals overheerlijke wraps, regenboog pannenkoeken, zelfgemaakte cake en potten met koekjesmixen.

koekjesmix1    wraps

En de opbrengst is…..

Er werd deze avond een ongekende winst opgehaald van € 2371,50 euro. De leerlingen hebben tot eind deze week de kans om nog meer geld te verdienen voor het goede doel.

 

 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief