Benefietavond van Day for Change: It takes you to tango!

19 mei, 2017

Op 9 november 2017 organiseert stichting Day for Change een veiling en benefietdiner ter ere van haar 10 jarig bestaan.

Day for Change vindt dat iedereen het recht heeft zich te ontwikkelen, zijn of haar talenten te ontdekken en de middelen te verwerven om een zelfstandig bestaan op te bouwen. Dat geldt voor kinderen en jongeren hier in Nederland én voor ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. Toegang tot een betaal- of spaarrekening, verzekering of pensioen kan veel bijdragen aan de ontwikkeling van een mens. Onze Koningin Máxima is dat heel erg met Day for Change eens. Als Special Advocate for Inclusive Finance for Development’ voor de Verenigde Naties werkt zij samen met andere landen en organisatie om wereldwijd ook voor de allerarmsten de toegang tot fatsoenlijke financiële dienstverlening mogelijk te maken.

Het thema

TangoOp 9 november willen we op een feestelijke manier zo veel mogelijk geld opbrengen om ons werk te kunnen voortzetten. Het thema van de avond is: “It takes you to tango”, een knipoog naar de Argentijnse afkomst van Koningin Maxima maar vooral de verbeelding van onze overtuiging dat het handelen van mensen hier onlosmakelijk verbonden is met ontwikkeling daar. We hebben elkaar nodig om samen te werken aan een rechtvaardige wereld.

Het programma

Een mooi voorbeeld van ondernemers die zich inzetten voor een ander zijn de Nederlandse Chocolatemakers. Tijdens de benefietavond komen zij vertellen over hun bijzondere onderneming en het mooie verhaal hierachter. Naast een heerlijk driegangendiner staat er ook een muzikale verrassing op het programma en een spetterend tango optreden. Gerry is de gastvrouw van de avond. Gerry is out of the box en houdt er van om mensen in beweging te brengen. Dit alles draagt er hopelijk aan bij om de gasten in de stemming brengen om flink te bieden tijdens de veiling. Er zijn al een aantal prachtige items ter beschikking gesteld waaronder een overnachting & ontbijt in het ecologische Hotel Court Garden te Den Haag.

theaterzaal figi

Gerry

 It takes YOU to tango!

Wil jij ook aanwezig zijn bij deze avond of ken je iemand die interesse zou hebben? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar! Voor vragen en om kaarten te bestellen kun je terecht bij Claudia van Ekerschot. Eén kaartje kost 150 euro, twee kaartjes 250 euro en een tafel met acht plekken kost 1000 euro.

Houdt de website in de gaten voor meer informatie over dit bijzondere evenement. En hopelijk zien we elkaar op donderdag 9 november 2017!

Praktische informatie

Aanvang: 18.30u – einde: 22.15u

Locatie: Hotel/theater Figi – Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Meer informatie over parkeergelegenheid vindt u hier

Zonder al onze sponsoren was deze benefietavond niet mogelijk geweest. Alvast hartelijk dank!

Logo's samen

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief