Vacature Gastdocent Regio Zuid-Holland

14 april, 2022

Day for Change zoekt per direct een gastdocent voor de regio Zuid-Holland. Lijkt het jou leuk om kinderen te leren over duurzaamheid en ondernemerschap? Lees dan verder!

Day for Change gelooft dat duurzame economische ontwikkeling goed voor mens, dier en de planeet voorwaarde is voor een eerlijker wereld. Met onze educatieve activiteiten leren kinderen en jongeren over wereldburgerschap, duurzaam ondernemen en hun plek in de wereld.

Voor het bezoeken van scholen, het geven van gastlessen, aanwezig zijn bij presentaties en afsluitings-bijeenkomsten, zijn wij per direct op zoek naar een gastdocent in Zuid-Holland. Lijkt het jou leuk om voor de klas te staan? Om kinderen en jongeren bewust te maken van het belang van duurzame economische ontwikkeling? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

  • Gastlessen Wereldburgerschap en gastlessen Duurzaam Ondernemen verzorgen op verschillende niveaus (basis- en voortgezet onderwijs van praktijkschool tot gymnasium en MBO);
  • Plaats nemen in jury’s die ondernemersplannen van de leerlingen beoordelen;
  • Deelnemende scholen bezoeken voor markt/ ondernemers dag en afsluitende bijeenkomsten.  
  • Contact onderhouden met het kantoor van Day for Change (over de planning en het verloop van het project);
  • Tekst- en beeldmateriaal aanleveren voor nieuwsbrieven en social media berichten.

Jouw profiel

Je bent maatschappelijk gedreven én hebt ondernemingszin. Inhoudelijk sta je achter de doelstellingen van Day for Change. Je hebt interesse in duurzaamheid (in de meest ruime zin van het woord, dat betekent aandacht voor ecologische – en sociale waarde) én ondernemerschap. Je hebt affiniteit met lesgeven en weet een jong publiek te boeien. De inhoud van de gastlessen weet je aan te passen aan het niveau van leerlingen. Je weet de leerlingen, maar ook de docenten enthousiast te maken.  Je bent flexibel en wisselend inzetbaar tijdens schooluren.

Wat wij bieden

  • Een leuke bijbaan bij een maatschappelijk betrokken organisatie;
  • Flexibele werktijden;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Interne opleiding vanuit Day for Change en beschikking over lesmaterialen

Je ontvangt op basis van het aantal gewerkte uren een vergoeding (als zelfstandige of via payroll) voor de gastlessen, voorbereiding en reistijd. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. Het gaat hier om een functie die naast andere werkzaamheden uitgevoerd kan worden. Je zal géén volledig inkomen verwerven met het geven van gastlessen: het is een bijbaan! 

Interesse?

Stuur je cv en motivatie t.a.v. Babette Anhalt vóór 16 mei 2022 naar info@dayforchange.nl. Meer informatie: www.dayforchange.nl, of neem contact op met het kantoor van Day for Change via 06 57331943.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief