Start je eigen actie

Start je eigen actie

Day for Change steunt de acties die ondernemende mensen voor ons organiseren. Natuurlijk in het bijzonder op de kinderen en jongeren die hun ondernemende talenten inzetten tijdens de Day for Change Actie op scholen. Maar ook jij kan Day for Change steunen door je eigen actie te organiseren. Uiteraard willen wij daarbij helpen door je waar mogelijk te voorzien van flyers en beeldmateriaal. Wij dagen je graag uit! Onderneem hier voor ondernemers daar.

Iets heel simpels?

Je kunt zelf al iets heel simpels organiseren. Zo loopt de echtgenoot van onze directeur, Babette Anhalt komend voorjaar de marathon van Hamburg. Hij laat zich daarbij sponsoren door al zijn vrienden en collega’s. Loop jij graag hard, brei je graag sokken en mutsen, wil je een gedeelte van je winst afstaan van jouw bedrijf of organisatie omdat jij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt? Je kunt op vele manieren een eigen actie starten.

Organiseer zelf een sportieve Challenge

Organiseer een fiets, schaats of loop evenement. Dat kun je doen met lange afstanden met meerdere teams of een kleine route. Je kunt als team of individu per kilometer of per uur voor een vast bedrag laten sponsoren.

Zet je eigen talent in

Iedereen heeft zijn eigen talent. Ben jij een goede thuiskok? Organiseer dan je eigen benefiet-diner. Kan je goed sieraden maken? Organiseer een home-sale of organiseer een speciale middag of avond fair met een thema. Dat kan bovendien een leuke manier zijn om je huis eens grondig op te ruimen! We helpen je graag met het uitwerken van je plan!

Delen in de feestvreugde

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen jouw feestvreugde te delen met ondernemende mensen over de hele wereld. Ben je jarig, ga je trouwen, heb je net een kindje gekregen? Vraag je vrienden niet om een cadeau maar om een donatie voor Day for Change!

Hoe nu verder?

  1. Meld je aan via e-mail of neem contact op met ons kantoor +31 6 5733 1943
  1. Laat weten wat voor actie jij wilt starten en wanneer deze zal eindigen.
  1. Aan het einde van de actie kan het verdiende geld gestort worden op NL74 ING B000 000 8000 ten name van Day for Change.

Uiteraard kun je ons tijdens de actie altijd bellen of mailen voor vragen of advies.

We horen graag van je!

 

 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief