Ons team

Babette Anhalt (directeur)

Babette was ooit professioneel tangodanseres. Nadat zij haar dansschoenen in de wilgen heeft gehangen werkte ze o.a. bij Ivo Niehe Producties als eindredacteur internet en bij IDTV als manager van de afdeling Interactive. Sinds april 2009 zet zij zich met groot enthousiasme in om de doelstellingen van Day for Change te verwezenlijken. “Ik geloof in de ondernemende kracht en creativiteit van mensen wereldwijd. Soms hebben ze alleen een klein duwtje in de rug nodig om zichzelf te ontwikkelen. Dat geldt voor mensen in ontwikkelingslanden en voor kinderen en jongeren in Nederland.” Naast haar werk voor Day for Change is Babette actief als zelfstandig communicatiespecialist.

Inge Reyntjes (algemeen coördinator & regiocoördinator Noord- Holland & Midden- Nederland)

Inge werkt sinds april 2012 bij Day for Change. Daarvoor was zij ook al drie jaar betrokken bij de organisatie als projectmedewerker educatie. In 2011 was zij gedurende 9 maanden werkzaam voor PURE! for Kids in Cambodja. “Ik vind het inspirerend om de creativiteit van kinderen en jongeren terug te zien in hun ondernemingen en hoe zij dit in zetten om het leven van anderen te verbeteren.”

Brechtje van der Feltz (regiocoördinator Zuid-Holland & Zeeland)

In 2015 heeft Brechtje al meegewerkt aan de organisatie van de Day for Change verkiezing. Vervolgens heeft ze zes maanden door oost en zuidelijk Afrika gereisd en met eigen ogen gezien waarom inclusive finance zo belangrijk is. Na haar studies Geschiedenis en Internationale Betrekkingen en Organisaties heeft ze twee jaar als programmamaker gewerkt bij een stichting in Amsterdam. Nu combineert ze met veel plezier haar studie, reis en werkervaring om zo veel mogelijk werkt te verzetten voor Day for Change.

Judith Bandell (regiocoördinator Noord Nederland)

Judith woont in het mooie Drenthe en heeft 9 jaar als communicatie adviseur gewerkt bij de Rabobank. Sinds een paar jaar is zij zelfstandig ondernemer. Day for Change stimuleert kinderen creatief te ondernemen en brengt ze kennis bij over microfinanciering en inclusive finance. Deze geweldige mix van ondernemerschap, creativiteit en wereldburgerschap spreekt haar enorm aan!

Marjan Duursma (regiocoördinator Midden- & Zuid Nederland)

Marjan Duursma, is sinds september 2016 verbonden aan Day for Change. Ze werkte ruim 15 jaar in Oost-Afrika als adviseur en trainer op het gebied van microfinanciering en ondernemerschap. ‘’Mijn passies voor ondernemen, microfinanciering en onderwijs komen samen bij Day for Change. Kinderen en jongeren híer uitdagen om verder te kijken, hun (ondernemers-)talent te ontwikkelen en daarmee jongeren dáár te helpen een eigen bestaan op te bouwen – daar draag ik graag aan bij!’’

Karin Overbeek (regiocoördinator Oost Nederland)

Karin Overbeek woont in Hummelo in de Achterhoek. Opgegroeid in een familiebedrijf, getrouwd met een ondernemer en zelf ondernemer. Karin heeft in Amerika een opleiding gevolgd over het nieuwe ondernemen en vond dat geweldig! “Met een kleine investering en een goed plan kun je grote resultaten halen. Day for Change laat de leerlingen dat spelenderwijs ontdekken. En dat zij met hun inzet ondernemers in ontwikkelingslanden helpen, maakt het alleen maar nog mooier!”

Lucy Hannen (regiocoördinator Zuid Nederland)

Na een studie Film- en Televisiedramaturgie in Utrecht en jarenlang een baan als redacteur bij de NPS/NTR, rondde ze alsnog de kunstacademie af. Sindsdien heeft ze een eigen bedrijf als beeldend kunstenaar, schrijft/fotografeert ze voor diverse kranten en geeft ze artistieke workshops. ‘Ik zoek altijd naar de intrinsieke motivatie bij leerlingen, naar hun gevoel van authenticiteit en eigenwaarde. De Day for Change-actie biedt hiervoor een uitstekende gelegenheid.

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief