Gastdocenten

Day for Change werkt met een netwerk van regio-coördinatoren en gastdocenten om de Day for Change Actie op de deelnemende scholen uit te voeren.

Gastdocent worden?

Ben jij een veelzijdig persoon, maatschappelijke gedreven én met ondernemingszin? Sta je inhoudelijk sta je achter de doelstellingen van Day for Change? Heb je interesse in ‘Inclusive Finance’ en ondernemerschap? Heb je affiniteit met, en bij voorkeur ervaring in, lesgeven en weet je een publiek te boeien? Kan je de inhoud van de gastlessen aanpassen aan het niveau van leerlingen? Breng je een verhaal op een interessante en speelse manier? En weet je niet alleen leerlingen, maar ook docenten enthousiast te maken voor Day for Change? Dan ben jij geschikt om gastdocent te worden voor Day for Change!

Je werkt als freelancer en wordt uitbetaald naar aanleiding van het aantal gewerkte uren. Daarnaast ontvang je een onkostenvergoeding voor gemaakte kilometers en telefoonkosten. Omdat de werkzaamheden gerelateerd zijn aan het verloop van een schooljaar dien je rekening te houden met minder inkomsten gedurende de schoolvakanties.

Op dit moment hebben wij voor alle regio’s voldoende gastdocenten. Zodra wij weer op zoek zijn naar nieuwe gastdocenten plaatsen wij een vacature op deze website.

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief