Ambassadeurs

Word ambassadeur!

Wil jij Day for Change vertegenwoordigen en onze missie uitdragen? Ben je proactief, flexibel en communicatief vaardig? Regelmatig zijn wij op zoek naar ambassadeurs.

Wat doen ambassadeurs?

Wij zetten ambassadeurs in om voorlichting geven, op scholen maar ook bijvoorbeeld op netwerkbijeenkomsten van ondernemers. Soms sturen we onze ambassadeurs op pad om een cheque  in ontvangst te nemen of een ondernemersmarkt te bezoeken op een deelnemende school. Je kan als ambassadeur er ook voor kiezen om een specifiek talent in te zetten voor Day for Change.

Zo is Celine Curiel de huisfotograaf van Day for Change en biedt Ruben Dingemans al jaren kosteloos zijn diensten als presentator aan Day for Change.

De ambassadeurs van Day for Change zijn vrijwilligers. Zij zijn ambassadeur omdat ze geloven in onze doelstelling en daar graag af en toe tijd voor vrijmaken.

Interesse?

Wil jij ambassadeur worden? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag samen wat jij voor ons kan betekenen.

Ruben Dingemans

ruben-dingemans1Day for Change is er trots op dat Ruben Dingemans zich sinds 2010 als ambassadeur aan onze organisatie heeft verbonden. Ruben is presentator, voice-over, redacteur en producent. Hij werkte o.a.bij MTV,Veronica, RTL4, NTR en Telekids. Daarnaast is hij steeds vaker te zien als presentator voor corporate videos. Ruben was meerdere seizoenen het gezicht van het SchoolTV aardrijkskundeprogramma GeoClips dat ook een project van Day for Change in beeld brengt. Ruben is een fervent groente- en fruitfreak en treedt ook op ambassadeur voor Variatie in de Keuken met wekelijkse tweets. Voor Day for Change maakte hij dit schooljaar de scholenwerving-promo in het kader van het 10-jarig bestaan.

Celine Curiel

foto-foam-ccIk geloof in de noodzaak om jongeren zo vroeg mogelijk bewust te maken van het feit, dat ze wereldburger zijn! De Day for Change Actie sluit daar goed op aan. Ik vind het een eer om waar nodig op te treden als vertegenwoordiger van Day for Change. Een geweldige stichting met bevlogen medewerkers! Celine Da Silva Curiel is ondernemer en werkt als coach, consultant en fotograaf.

 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief