Verkiezing microkrediet ondernemer van het jaar 2018

Ben jij die jonge, creatieve en succesvolle micro-ondernemer die de titel Microkrediet Ondernemer van het Jaar verdient? Doe dan mee aan de Day for Change Verkiezing 2018 en schrijf je in voor 23 mei! 

De meest creatieve, originele, en succesvolle jonge ondernemers worden uitgenodigd om mee te doen.

Waarom aanmelden en meedoen
Wij horen jullie denken wat levert mij dat op? Natuurlijk is het een grote eer om de titel te winnen en zijn er altijd leuke prijzen te winnen , maar er is meer.

Als je tijdens een intake voor een vervolgopleiding vertelt dat je een van de genomineerde was of misschien zelfs de winnaar van de Day for Change Verkiezing zal dat zeker indruk maken. En wat dacht je van een vermelding op je C.V als je voor een (bij)baan solliciteert.

Hoe aanmelden?
Schrijf je in via het inschrijfformulier.

Een vakjury zal alle aanmeldingen bekijken, jureren en beoordelen. De beste drie moeten vervolgens proberen online zo veel mogelijk stemmen te werven. Uiteindelijk bepaalt het publiek wie zich Microkrediet Ondernemer van het Jaar mag noemen.

Waar let de jury op?
Wat maakt jullie verhaal bijzonder en uniek? Wat ging er goed en wat niet? Hoe hebben jullie na een tegenslag de onderneming weer goed op de rails gekregen?, Wat waren de leermomenten en hoe presenteren jullie de onderneming? Het gaat er niet om wie de meeste winst heeft gemaakt, wel om professionaliteit, doorzettingsvermogen en creativiteit..

Vakjury?
Dat varieert elk jaar. Voorgaande jaren hebben o.a. Carry Slee, Mark Klein Essink, Francine Oomen, Ruud Feltkamp, Eberhart van der Laan, de Chocolatemakers en de CEO van Adidas aan de vakjury deelgenomen.

Prijzen ?
De finalisten ontvangen een bewijs van deelname, een certificaat. Tevens zijn er diverse sponsoren die mooie prijzen beschikbaar stellen.

Wat moeten wij doen als we bij de beste drie bedrijven horen?
Je krijgt van Day for Change een klein script om een video te maken die wij en jullie zo veel mogelijk delen om online stemmers te krijgen. Diegene die de meeste stemmen heeft ontvangen, mag zich Microkrediet Ondernemer van het jaar 2018 noemen.

Ik heb nog een vraag
Je kunt altijd contact opnemen met ons kantoor 06-657331943 of een mail sturen naar info@dayforchange.nl

In deze filmpjes kan je zien hoe de winnaars van afgelopen jaar het aangepakt hebben:

Day for Dinnershow- Winnaar Day for Change verkiezing 2017

Ligt it Up- Finalist Day for Change verkiezing 2017

Creative – Finalist Day for Change verkiezing 2017

 

© Day for Change 2016
contact   privacy   nieuwsbrief